Het Goud van de Koning

Geert Ollieuz | Nederlands | Paperback | 9789465099217 | 18 oktober 2024

23.99

Levertijd: 5 dagen

🔒 Veilig betalen met Stripe

iDEAL
Bancontact
Mastercard
Visa
American Express

Artikelnummer: 9789465099217 Categorieën: , , Tag:

Samenvatting

Beschrijving

“Op het lommerrijk terrein achter het lokaal van de Koninklijke Hoofdgilde van Sint Sebastiaan aan de Leffingestraat, half verscholen tussen de bosschages en bladervolle struiken, hing het lichaam van een onbekende kerel vastgebonden aan de stam van een flink uit de kluiten gewassen tamme paardenkastanje. Pal in zijn voorhoofd stak een pijl! Niet zomaar een gewone pijl. Nee, het was een gouden pijl.
Het was wezenloos stil. Geen blad ritselde aan de bomen of struiken. Geen getjilp, geen gekwetter, geen mus, vink of ekster liet zich horen."
Het begin van een spannend avontuur dat de lezer meeneemt op een speurtocht tot diep in het donker hart van Afrika.

Over de auteur

Geert Ollieuz werd geboren te Oostende in 1960. Hij heeft een aangeboren beperking aan beide armen, arthrogryposis genaamd. Na zijn humaniora ging hij aan de slag bij de toenmalige Regie van Telegrafie en Telefonie. Intussen is hij gepensioneerd. Hij volgde de opleiding tot toeristische gids. De geschiedenis van zijn thuisstad Oostende wist hem altijd al te bekoren. In deze roman, net als in de voorgaande, start het verhaal in de kuststad in een vroeger tijdperk. Later verplaatst het gebeuren zich buiten de stadsgrenzen, tot zelfs op het Afrikaans continent. Het boek eindigt weer in Oostende.

Specificaties

ISBN: 9789465099217
Auteur(s): Geert Ollieuz
Verschijningsdatum: 18 oktober 2024
Aantal pagina's: 318
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Met illustraties?: Ja, met illustraties
Uitgeverij: Boekscout