Plantaardig comfortfood herfst en winter

Linda Meijers | Nederlands | Spiraalgebonden | 9789465093789 | 4 oktober 2024

19.99

Levertijd: 5 dagen

🔒 Veilig betalen met Stripe

iDEAL
Bancontact
Mastercard
Visa
American Express

Artikelnummer: 9789465093789 Categorieën: , , Tag:

Samenvatting

Beschrijving

Linda Meijers leeft in een traditioneel rood, houten boshuisje in Zweden en deelt als natuurvoedingsadviseur haar favoriete, plantaardige comfortfoodrecepten in dit boek.
Sinds het begin van haar emigratie in 2021 maakt ze video’s over haar leven in Zweden. In dit gezonde comfortfood receptenboek vind je de plantaardige recepten terug uit haar video’s en vertelt Linda meer over de vele gezondheidsvoordelen van de plantaardige ingrediënten die ze gebruikt. Linda deelt vele voedings- en kruidenweetjes in haar boek.

Over de auteur

Linda Meijers woont in Zuid-Zweden. Ze is een hoogsensitief persoon en heeft zich altijd anders gevoeld in de wereld, een buitenstaander. Ze wist dat ze meer rust en ruimte om haar heen nodig had en dat vond ze in Zweden. Ze verkochten hun huis in Brabant en kochten van de overwaarde een huisje in het Zweedse bos. Het leven dicht bij de natuur voelt voor haar als thuiskomen. Ze kan er zichzelf zijn. De natuur veroordeelt niemand. In Nederland had Linda een eigen praktijk als natuurvoedingsadviseur waarbij zij mensen hielp op de juiste manier plantaardiger te gaan eten, en bepaalde ziektebeelden onder controle te krijgen.

Specificaties

ISBN: 9789465093789
Auteur(s): Linda Meijers
Verschijningsdatum: 4 oktober 2024
Aantal pagina's: 62
Uitvoering: Spiraalgebonden
Taal: Nederlands
Met illustraties?: Ja, met illustraties
Uitgeverij: Boekscout