Het meisje van Loutro

José Robertus | Nederlands | Paperback | 9789465095448 | 28 juni 2024

22.99

Levertijd: 5 dagen

🔒 Veilig betalen met Stripe

iDEAL
Bancontact
Mastercard
Visa
American Express

Artikelnummer: 9789465095448 Categorieën: , , , Tag:

Samenvatting

Beschrijving

Dertig jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd met grote gevolgen voor de levens van vier vrienden. Al dertig jaar bestaan er onderlinge geheimen, heimelijke affaires en vurige verlangens. Hoe meer ze van elkaar en van de gebeurtenissen destijds te weten komen, hoe pijnlijker en gevaarlijker de waarheid blijkt te zijn. De levens van de vier vrienden komen behoorlijk onder druk te staan. Druk vanuit onverwachte en machtige partijen die ook onderling veel af te handelen hebben.
Komt het goed? Wie is veilig en wie loopt gevaar? Een rollercoaster van gebeurtenissen, emoties, liefdes en keiharde beslissingen.

Over de auteur

José en Robertus leren elkaar kennen terwijl er ruim 3000 kilometer afstand tussen hen was. José in Nederland en Robertus op Gran Canaria. Hun contact groeide uit tot een warme vriendschap. Een vriendschap waarin ze elkaar ook vonden en uitdaagden in het schrijven van een verhaal. Om beurten een paar alinea's met regelmatig plotwendingen, nieuwe personages en haast onmogelijke gebeurtenissen met de opdracht aan elkaar om er een goed lopend, spannend en verrassend verhaal van de maken. Een page turner waarbij ze hun personages in het boek niet sparen maar wel hun hoop laten houden op een goede afloop.

Specificaties

ISBN: 9789465095448
Auteur(s): José Robertus
Verschijningsdatum: 28 juni 2024
Aantal pagina's: 252
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Met illustraties?: Ja, met illustraties
Uitgeverij: Boekscout