Regen van genade

Kim Vogel Sawyer | Nederlands | Paperback | 9789029723930 | 19 mei 2015

25.00

Levertijd: 5 dagen

🔒 Veilig betalen met Stripe

iDEAL
Bancontact
Mastercard
Visa
American Express

Artikelnummer: 9789029723930 Categorieën: , Tag:

Samenvatting

Beschrijving

Als Suzanne Zimmerman zeventien jaar is, raakt ze zwanger en wordt ze door haar moeder weggestuurd uit de mennonitische gemeenschap. Ze verhuist naar Indiana en gaat daar aan de slag als verpleegster, terwijl ze in haar eentje zorgdraagt voor de opvoeding van haar dochter Alexa.

Twintig jaar later vraagt haar broer haar te komen helpen met de verpleging van hun moeder. Zijn verzoek houdt in dat Suzanne weer oog in oog komt te staan met een familie die haar nog steeds niet accepteert. Paul Aldrich, Suzanna’s eerste liefde, is vastbesloten haar om vergeving te vragen, maar wanneer hij Alexa ziet, verandert alles.

“Regen van genade” is het eerste deel in de Zimmermantrilogie, waarmee Kim Vogel Sawyer terugkeert naar waar ze groot in is geworden: romans over de mennonieten.

Over de auteur

Kim Vogel Sawyer schrijft inspirerende historische fictie waarin hoop en vergeving centraal staan. Ze is met name bekend geworden met haar romans over de mennonieten. Ze won diverse prijzen en meer dan 1 miljoen exemplaren van haar boeken gingen wereldwijd over de toonbank.

Specificaties

ISBN: 9789029723930
Auteur(s): Kim Vogel Sawyer
Verschijningsdatum: 19 mei 2015
Aantal pagina's: 352
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Met illustraties?: Ja, met illustraties
Uitgeverij: VBK Media